Uzavírala smlouvy s pojišťovnami a předstírala úrazy. Přišla si skoro na milion
Ilustrační foto: Pixabay.com
Chomutov

Chomutov - Policejní vyšetřovatel v těchto dnech obvinil 36letou ženu z Chomutova z pojistného podvodu. Ta měla v průběhu více než tří let uzavírat smlouvy o pojištění své osoby s různými pojišťovnami.

Při jejich sjednávání měla záměrně uvádět nepravdivé údaje například o svém zaměstnání, o prodělaných úrazech nebo o tom, že nemá sjednané jiné obdobné pojištění. Na základě takto uzavřených smluv měla být ženě následně neoprávněně vyplácena pojistná plnění za různé úrazy. To ale není vše, co má mít dotyčná na svědomí. V úmyslu získat peníze z pojistných plnění měla opakovaně předstírat různé úrazy, které však dle dosavadních zjištění neutrpěla.

"Lékařské ošetření pak zřejmě vyhledávala pouze za účelem získání pojistného plnění, které jí od různých pojišťoven bylo opětovně vypláceno. Celkem si tak měla přijít téměř na jeden milion korun. Poškozených pojišťoven je více než deset. S ohledem na výši škody hrozí obviněné v případném soudním řízení až osmiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru