Žáci gastronomických oborů v Chomutově mají nové učebny
Zrekonstruované prostory chomutovské školy. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutov - Ještě před začátkem nového školního roku se na Střední škole technické, gastronomické a automobilní v Chomutově uskutečnilo slavnostní otevření nových učeben teoretické výuky pro žáky gastronomických a zemědělských oborů.

Akce se zúčastnil náměstek hejtmana Ústeckého kraje Petr Šmíd, radní Ústeckého kraje Ladislav Drlý, primátor Statutárního města Chomutov Marek Hrabáč a další hosté.

0409skola1

Zprava: Marek Hrabáč, primátor Chomutova, Ladislav Drlý, náměstek hejtmana pro investice, Petr Šmíd, náměstek hejtmana pro školství a Jiří Mladý, ředitel školy. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje

Nové učebny teoretické výuky vznikly na místě bývalého Technologického parku, který v minulosti ukončil svou činnost a volné objekty odkoupil Ústecký kraj od města Chomutov. Do nových učeben je přesunuta výuka z areálu školy v Údlicích. Žáci se budou učit v učebnách vybavených novým nábytkem, výpočetní technikou a dalšími nezbytnostmi nutnými pro zabezpečení kvalitního vzdělávání.

Přítomní hosté ocenili nejen vzhled a vybavení areálu, ale také zapojení školy do realizace projektu. Otevřením nového areálu plní Ústecký kraj svůj program na podporu školství a vytváří předpoklady pro zkvalitnění výuky nejen maturitních, ale zejména učebních oborů, které jsou čím dál více žádány na trhu práce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru