Muž v Chomutově vezl děti bez autosedaček, navíc byl pod vlivem pervitinu
Zadržené vozidlo. 2x foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti v ulici Zahradní v Chomutově neuniklo pozornosti hlídky strážníků vozidlo, v němž na zadních sedadlech byly děti bez autosedaček.

Pro podezření ze spáchání přestupku byl řidič vyzván k zastavení vozidla, dále k prokázání totožnosti a k předložení dokladů potřebných pro řízení. Muž uvedl, že řidičský průkaz mu odebral Magistrát města Chomutov, i když vlastně vůbec nemá ponětí proč. Vzhledem k tomu, že vozidlo na místě překáželo, odtlačila ho posádka vozidla na blízké parkoviště, kde si strážníci ověřili lustrací, že muž má skutečně vysloven zákaz řízení.

Následovala výzva k orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která měla negativní výsledek, ovšem u druhé zkoušky na přítomnost jiné návykové látky již muž neobstál. Výsledek byl totiž pozitivní na přítomnost amfetaminu/metamfetaminu. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si celou událost převzala, a strážníci ještě vyčkali na místě do příjezdu odtahové služby.

0409mpchomutov2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru