Dej sem cigára! Když muž neposlechl, útočník na něj vytáhl nůž
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídky chomutovské městské policie byly vyslány do ulice Štábního Kapitána Kouby, kde na ně již čekal oznamovatel, který se v podchodu střetl s neznámým mužem. Ten se dožadoval cigaret, a když mu je oznamovatel nebyl schopný zajistit, vytáhl na něj nůž.

Po příjezdu na místo strážníkům sdělil popis muže a směr, kterým se vydal. Netrvalo dlouho a strážníci spatřili skupinu tří osob, z nichž jedna přesně odpovídala popisu onoho muže. Všichni tedy byli vyzváni k prokázání totožnosti a prohledáni, přičemž u jednoho z nich byl nalezen nůž, který se okamžitě odebral.

Strážníci věděli, že hrozí, že budou chtít z místa utéct a bylo očividné, že nebudou spolupracovat, tudíž byli za použití donucovacích prostředků svedeni k zemi a byla jim přiložena pouta. Dále jim bylo sděleno, že jsou omezeni na osobní svobodě pro podezření ze spáchání trestného činu. Na místo se dostavila PČR, která si událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru