Muž s pistolí v ruce vyhrožoval lidem na ulici. Byly mezi nimi i děti!
Zadržený pachatel. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka chomutovské městské policie byla vyslána na základě telefonického oznámení do ulice Kyjická, kde má být dle oznamovatelky muž se střelnou zbraní.

Již během příjezdu na strážníky mávala skupina osob, která zadržela onoho ozbrojeného muže.Ten měl totiž dle výpovědí chodit po ulici, zbraň všude ukazovat, vyhrožovat lidem a dokonce i dětem. Dva muži se tedy rozhodli, že ho chytí a střelnou zbraň mu odeberou.

Strážníci ji okamžitě zajistili a po podrobném zkoumání zjistili, že se jedná o zbraň určenou pro střelbu plynovými nebo poplašnými náboji, i když na první pohled by se dala zaměnit za zbraň kategorie B. Provedla se kontrola, zda u sebe pachatel nemá ještě další zbraně a byla mu přiložena pouta. Dále se ztotožnili svědci celé události a byl u nich ověřen průběh celé události. Na místo se dostavila PČR, která si událost převzala k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru