Chomutov - V neděli odpoledne zastavila policejní hlídka v ulici Dukelská v Chomutově osobní vozidlo značky Fiat. Policisté při kontrole zjistili, že 19letý Jirkovan, který vozidlo řídil, není držitelem řidičského oprávnění. Kromě toho mu byl vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel.

Mladík byl tedy zadržen a vyslechl si podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Při výslechu se ke skutku doznal a uvedl, že o svém zákazu řízení věděl. Policisté ve věci konají zkrácené přípravné řízení. V případě prokázání viny soudem hrozí mladému muži až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru