Muž vyhrožoval své manželce smrtí, několikrát ji i napadl! Ruku vztáhl i na její matku (60)
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Z trestných činů nebezpečné vyhrožování a porušování domovní svobody byl v pondělí obviněn 32letý muž z Chomutovska. Policisté mu kladou za vinu, že měl nejméně od června do srpna tohoto roku zasílat své o šest let starší manželce výhružné i vulgární chatové a hlasové zprávy.

Tyto jí měl posílat pomocí mobilní aplikace a vyhrožovat jí v nich mimo jiné i fyzickou likvidací. Kromě toho měl manželku opakovaně fyzicky napadnout. Výhružek a napadení nebyla dle sděleného obvinění ušetřena ani 60letá matka poškozené, do jejíhož bytu se poškozená před útočníkem chtěla schovat.

Muž byl zřejmě rychlejší a do bytu se měl dostat pootevřenými dveřmi i přes odpor obou žen. K jeho opuštění ho pak podle dosavadních zjištění přimělo až hlasité volání jeho manželky o pomoc. Vyšetřování probíhá na svobodě, v případě prokázání viny soudem hrozí dotyčnému až tříleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru