OBRAZEM: Děti ve školce budou mít novou výzdobu v podobě pohádkových bytostí. Víte, kdo je vyrobil?
4x foto: Věznice Nové Sedlo
Chomutov

Nové Sedlo - Další dekorační předměty s náměty pohádkových postaviček si převzala zástupkyně ředitelky Mateřské školy Pohádka v Chomutově ve věznici Nové Sedlo Monika Chalupecká. Není to první zakázka, kterou odsouzení připravili pro malé předškoláky.

Vedle hraček a didaktických pomůcek přibyly i dekorační předměty. Jak sdělila Monika Chalupecká, postavičky mají již připravená místa, jak u nemladších dětí v první třídě „U broučků“, tak ve čtvrté třídě „ U trpaslíků“, předškoláků. Mateřská škola si velmi cení úzké, dlouholeté spolupráce s věznicí a hlavně jedinečných výrobků, které vznikají pod rukama odsouzených.

A jaká je reakce odsouzených? Práci pro dětská zařízení děláme velice rádi, vrací nás to trošku do dětských let, kdy popustíme uzdu fantazii a zpestří nám to výkon trestu." „Dětské motivy mě baví, škoda, že z nich nemají radost moje děti, doma mám také předškoláky." Sedmnáct pohádkových postaviček opouští truhlářskou dílnu a vydávají se na cestu za svými novými kamarády, aby udělaly radost těm nejmenším. Díky věznici.

eko

foto

2509veznice1

2509veznice2

2509veznice3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru