AKTUALIZUJEME: Nehoda na dálnici: Dva zranění ve vážném stavu, silnice je stále neprůjezdná
Foto: čtenář
Chomutov

Chomutovsko - Dvě vážně zraněné osoby. Taková je bilance čtvrteční ranní nehody na dálnici D7, kde se srazilo nákladní auto s osobním. Dálnice je podle aktuálních informací stále uzavřena.

Ke střetu došlo před osmou hodinu ráno ve směru z Loun na Chomutov za sjezdem na Spořice, na místo vyjely všechny záchranné složky (aktuálně jsme psali ZDE).

Podle policie se nehoda stala tak, že nákladní automobil zezadu narazil do osobního vozidla. "Došlo ke zranění dvou osob z osobního vozidla, které po nehodě zůstaly ve voze zaklíněné. Jejich stav je podle prvotních informací vážný," řekla redakci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Podle aktuálních informací je dálnice kvůli odklízení nehody stále neprůjezdná, objízdná trasa vede přes Spořice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru