AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda na D7, silnice na Chomutov je uzavřena!
Foto: čtenářka
Chomutov

Chomutovsko - Všechny záchranné složky zasahují od čtvrtečního rána u dopravní nehody na dálnici D7 na trase Postoloprty - Chomutov, kde se srazilo nákladní auto s osobním. Dálnice je v tuto chvíli uzavřena.

O nehodě aktuálně informuje dopravní servis Policie ČR. Ke střetu vozidel došlo ve směru z Loun na Chomutov za sjezdem na Spořice. Na místě zasahují všechny složky záchranářů.

"Nákladní automobil narazil zezadu do osobního vozidla. Došlo ke zranění dvou osob, které po nehodě zůstaly zaklíněné v osobním autě. Jejich stav je podle prvotních informací vážný," doplnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dálnice na Chomutov je v tuto chvíli uzavřena, objízdná trasa vede přes Spořice. S omezením dopravy počítejte zhruba do 11. hodiny. Příčina nehody je v šetření policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru