Nezletilci popíjeli, jednomu alkohol dodal až moc velkou kuráž a dovoloval si na strážníky
Kontrola mladých lidí. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti v ulici Kamenná zahlédli strážníci chomutovské městské policie skupinu mladých lidí, kterou se rozhodli zkontrolovat. Dvě osoby, jakmile spatřily blížící se strážníky, začaly utíkat, ale nebylo jim to nic platné, protože je jeden ze strážníků doběhl a vrátil se s nimi na místo.

Celá skupinka byla očividně pod vlivem alkoholu, ale jeden z mladíků byl navíc velice vulgární a s hlídkou nespolupracoval. Když strážníci zjistili totožnost všech nezletilých, pokračovalo se orientační dechovou zkouškou, se kterou všichni souhlasili, jen opět mladík podněcoval ostatní k nespolupráci, přičemž sám měl problém se vůbec udržet na nohou.

Výsledky byly samozřejmě pozitivní – 1,45 promile, 1,00 promile, 1,34 promile a 1,19 promile. Na vysvětlenou udali, že vodku s džusem koupili v nedaleké prodejně, kam vedly i kroky strážníků. Ani jazyková bariéra ale nezprostila prodavačku viny a byla jí udělena pokuta.

Za přítomnosti sociální pracovnice se vyrozuměli rodiče nezletilých a celá událost bude postoupena na oddělení sociálně – právní ochrany dětí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru