Jeden kopal do automatu, další házeli zboží do batohů
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na základě telefonického oznámení byla vyslána hlídka strážníků chomutovské městské policie do ulice Wolkerova na autobusové nádraží, kde oznamovatel byl svědkem toho, jak několik mužů kope do automatu na občerstvení.

Dva z mužů pak následně utekli směrem do ulice Karolíny Světlé, kam se vypravila i hlídka, která na místě spatřila skupinu mužů. Ti se po spatření strážníků dali na útěk. Hlídka se pustila okamžitě za nimi a jeden z nich byl zadržen a posléze omezen na osobní svobodě.

Muž nekladl aktivní odpor a dobrovolně se se strážníky vydal zpět k poškozenému automatu. Svědek celého incidentu po prokázání totožnosti potvrdil, že viděl jednoho z mužů kopat do přístroje a ti zbylí ukládali zboží do batohu.

Muž podezřelý z trestného činu poškození cizí věci byl vyzván, aby setrval na místě do příjezdu PČR. Mezitím uvedl, že výplň stroje nerozbil, ale byl jedním z těch, co bral věci z něj. Policisté si podezřelého muže převzali k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru