Injekční stříkačky v ulicích Jirkova: Překvapí vás, kolik jich strážníci posbírali za pouhý měsíc!
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Strážníci při výkonu služby nalézají na různých veřejnosti přístupných místech poházené použité injekční stříkačky. Nacházejí je i občané, kteří to následně telefonicky oznamují na služebnu městské policie.

Jenom za leden strážníci přijali 11 takových oznámení. Významnou měrou se na čištění města od injekčních stříkaček podílejí asistentky prevence kriminality, které na ně také při pěších obchůzkách narážejí. V lednu takto našly a zlikvidovaly 47 použitých injekcí. Informace o nálezech městská policie předává terénním pracovníkům K - centra. Ti problémová místa častěji navštěvují a sami také provádějí likvidaci nalezených injekcí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru