Jirkov: Hledáte vhodný kroužek pro děti? Dům dětí a mládeže pořádá tyto tři nové
Dům dětí a mládeže Paraplíčko v Jirkově od 17. února nově pořádá tři zajímavé zájmové kroužky. Foto zdroj: FB město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Dům dětí a mládeže Paraplíčko v Jirkově od 17. února nově pořádá tři zajímavé zájmové kroužky.

  • Kroužek nazvaný Styl je pro děti od 9 do 14 let a bude vždy v pondělí od 15:00 do 16:00. Zabývá se módními a kulturními trendy v historických souvislostech, výrobou kostýmů od antiky po současnost, využitím výtvarných technik při výrobě módních doplňků a šperků. Zaměřuje se také na typologii, základy líčení a účesy. Součástí kroužku je oblíbená módní přehlídka s focením.
  • Kroužek Nerf Army je pro děti od 7 do 12 let a bude vždy v pondělí od 16:00 do 17:00. Nerf jsou pistolky střílející pěnové šipky. Projektily jsou navržené tak, aby jejich používání bylo bezpečné a dalo se s nimi střílet doma i venku. Při hraní se děti vyřádí a pobaví. Díky týmové hře zlepšují komunikaci i postřeh.
  • Třetím novým kroužkem Paraplíčka je tenis pro začátečníky. Je určený dětem od 6 do 12 let. Pro tento kroužek nejsou nutné žádné předchozí dovednosti. Stačí přijít ve sportovním oblečení, vše ostatní bude zapůjčeno. Kroužek se bude konat do 12. června, vždy v pondělí a ve středu od 15:00 do 16:00 v Paraplíčku. Na děti se těší trenér 3. třídy Daniel Kokeš. Účastníci zaplatí 1 200 korun za pololetí. Obsahem kroužku je seznámení se se sportovními pomůckami a pojmy, fyzická průprava, nácvik základních tenisových dovedností a seznámení se s pravidly. Žák po absolvování kurzu zvládne odehrát míček přes síť, získá fyzickou kondici, naučí se základům tenisu, dokáže spolupracovat v týmu, naučí se vítězit i prohrávat. Činnosti bude přizpůsobena individuálním potřebám a schopnostem účastníků.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru