OBRAZEM: Vrak auta na střeše v ulici Elišky Krásnohorské zaměstnal chomutovské strážníky
5x foto zdroj: FB Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie byla vyslána do ulice Elišky Krásnohorské, kde se má nacházet vrak vozidla. Po místním šetření se strážníci pokusili kontaktovat provozovatelku vozidla, ale neúspěšně.

Posléze ji telefonicky informovali územní strážníci, kteří jí zdůraznili, že vozidlo musí z místa v co nejkratší době odstranit. Žena uvedla, že ví, že ještě není vozidlo přepsáno, i když ho dříve prodala, jelikož teď sama řeší pokuty, které chodí na její adresu. Potvrdila, že nechá provést ekologickou likvidaci a vozidlo následně odhlásí.

Když se místo následně kontrolovalo, vrak byl již odstraněn, ale prostor byl zaplněn nepořádkem a odpadky, které se tam vršily evidentně delší dobu, což bylo předáno ředitelství silnic a dálnic jako vlastníkovi pozemní komunikace, aby se místo uvedlo do původního stavu. O případu informovali chomutovští strážníci na svém webu.

Foto

0806vrak2

0806vrak3

0806vrak4

0806vrak5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru