Strážníci objevili ve křoví u silnice podezřelou dvojici. Táhli kradené lehátko z nedaleké prodejny
2x foto zdroj: FB MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka během zákroku v ulici Jirkovská zaslechla ve křoví u silnice I/13 hluk, který se vydala prověřit. Tam strážníci nalezli muže a ženu, kteří nesli dřevěné lehátko ještě s cenovkou patřící blízké prodejně.

Pár se přiznal, že u prodejny našel klíče, které mu zpřístupnily průchod do zahrady, kde lehátko odcizil a oba s ním odešli do místa bydliště, kde narazili na hlídku.

Strážníci je omezili na osobní svobodě, přesvědčili se, zda nejsou ozbrojení a byly jim vydány ony nalezené klíče. Na místo byla přivolána Policie ČR, která požádala hlídku o předvedení osob na policejní služebnu k dalším úkonům.

0806lehatko2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru