Na farmářské trhy teď zapomeňte. Během nouzového stavu se v Chomutově nebude konat řada plánovaných akcí
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Na základě vládního nařízení, které od středy 14. října zakázalo shromažďování lidí nad 6 osob, se k jednání sešlo také vedení města Chomutova.

„Reagujeme na nařízení vlády, řešili jsme zrušení kulturních či sportovních akcí, kde hrozí shromažďování většího počtu osob. Proto jsme s okamžitou platností zrušili veškeré akce organizované městem Chomutovem včetně farmářských trhů, a to zatím po dobu konání nouzového stavu.“ vysvětlil primátor statutárního města Chomutova Marek Hrabáč.

Z důvodu nepříznivé epidemiologické situace jsou zrušeny veškeré kulturní i sportovní akce města. Na 26. října byla naplánovaná pietní akce k 125. výročí narození majora Josefa Šulce a 28. října měl proběhnout pietní vzpomínkový akt u příležitosti 102. výročí vzniku samostatného československého státu a 99. výročí založení Československé obce legionářské. Zástupci vedení města při pietních akcích uctí památku položením květin bez doprovodného programu. Do konce roku 2020 je také zrušeno Vítání občánků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru