Cestující provokoval řidiče. Uvnitř trolejbusu si zapálil cigaretu a odmítal vystoupit
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Tučnou pokutu dostal muž, který se rozhodl provokovat řidiče trolejbusu v Chomutově. Uvnitř vozu si zapálil cigaretu a odmítal vystoupit. Případ museli řešit strážníci.

Hlídka městské policie byla přivolána na zastávku městské hromadné dopravy v ulici Březenecká. Tady už řidič trolejbusu čekal s problémovým pasažérem. Toho zřejmě provokovat bavilo, další cigaretu si zapálil přímo na zastávce. Protože u sebe neměl žádné doklady, skončil kvůli zjištění totožnosti na služebně státní policie.

Muž během úkonů nekladl strážníkům žádný odpor, řídil se pokyny hlídky a po zjištění potřebných informací byl tedy strážníky propuštěn s vysokou pokutou. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru