Matrace, peřina a na plotě závěs. Takhle se zabydlel na ulici jeden z chomutovských bezdomovců
Spící bezdomovec ve svém provizorním útočišti. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci městské policie objevili v Hálkově ulici v Chomutově bezdomovce, který se zabydlel u plotu na trávě. Pod širákem si udělal provizorní „pokojíček“ se vším potřebným. Měl tady matraci, peřinu, igelit proti dešti a dokonce si dal na plot i provizorní „závěs“ , aby na něj nebylo vidět.

Hlídka spícího muže probudila a zajímala se, kde má trvalé bydliště. Ukázalo se, že dotyčný je hlášen na magistrátu. Bezdomovec hlídce potvrdil, že žádný byt neobývá a spí většinou venku.

Muž musel nepořádek po sobě uklidit a byl strážníky poučen, že se dopustil přestupku, který bude předán k dořešení na chomutovský magistrát. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru