Maso, sýry i květiny. V Březně se konaly farmářské trhy
Víkendové farmářské trhy v Březně u Chomutova.
Chomutov

Březno - Již tradičně se konaly v Březně u Chomutova v místním parku farmářské trhy. Organizačně tuto akci zajišťovala Obec ve spolupráci s MaS Droužkovice.

Obec vložila ceny do tomboly, ke každé jako bonus přidala i nově vydanou „Cyklomapu obce Března a okolí“. Celý výtěžek z prodeje tomboly byl věnován na Konto Matýsek.

Trhy nabízely jak regionální produkty – med, medovinu, víno od místních vinařů; rozložené stánky zde měli prodejci sýrů, uzenin, koláčů, keramiky atd. Jako občerstvení se podávaly langoše, vařená kukuřice, gulášová polévka...

Akce byla zpestřena drezúrou koní z Jezdecké stáje paní Denisy Budákové. Návštěvníci trhů měli možnost se na nich i svézt. Děti ze základní školy pod vedením učitelky Martiny Fořtové odlévaly z glycerinového substrátu mýdla různých tvarů, barev a vůní. Po celou dobu konání trhů živě vystupovala hudební skupina Country 5.

Kromě místních se přijela podívat a nakupovat spousta návštěvníků z blízkého okolí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru