Strážníci začali cíleně sbírat injekce po feťácích, s detektorem kovů se vydají i na pískoviště
Územní strážníci našli celkem 12 injekčních stříkaček. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci chomutovské městské policie se v těchto dnech zaměřili na vyhledávání použitých injekčních stříkaček od narkomanů. Vydali se do lokalit, kde se s tímto problémem často lidé potýkají.

O pohozenou injekci s jehlou se může zranit při hře malé dítě a infikovat se nebezpečnou nemocí. Územní strážníci proto prošli vytypované oblasti a preventivně také problémová místa. Našli celkem 12 injekčních stříkaček.

V následujících dnech se územní strážníci plánují zaměřit na veškerá chomutovská pískoviště a na pomoc k vyhledávání injekčních stříkaček budou mít k dispozici ještě detektor kovů.

1204injekce1

1204injekce5

1204injekce4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru