OBRAZEM: V Klášterci řádil sprejerský páreček! Zapomněli ale, že jsou dnes všude kamery
4x foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Minulý týden zjistila hlídka městské policie Klášterec nad Ohří, že se po městě nacházejí nové výtvory sprejerů – "graffiti", zejména v okolí Centrumu.

Díky zpětnému vyhodnocení záběrů z kamerového systému byly dle osobních a místních znalostí identifikováni muž a žena. Vzhledem k podezření ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci byl případ předán Policii ČR. V sobotu 20. března v noci obsluha kamerového systému zaregistrovala jednu z těchto osob, jak opět stříká na fasády své "výtvory" v prostoru garáží u koupaliště.

Aby toho nebylo málo, tak se muž pohyboval na veřejném prostranství v době zákazu vycházení. Muž byl hlídkou městské policie na místě zadržen a posléze předán Policii ČR k dalšímu šetření.

foto

2503klasterec2

2503klasterec3

2503klasterec4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru