Chomutovana vyhodili kvůli neplacení nájmu z ubytovny, další den se přišel pomstít
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - S vyhazovem z ubytovny kvůli neplacení nájmu se zřejmě nesmířil 26letý Chomutovan. Když se koncem února musel vystěhovat, rozhodl se vzít spravedlnost do svých rukou.

Další den v pozdních večerních hodinách se podle zjištění policistů vydal do ubytovny. Ne však jako obvykle dveřmi, ale vylezl po lešení. Odtud měl otevřeným oknem protáhnout ruku a otevřít si tak sousední okno, kterým se dostal do místnosti, kde byl předtím ubytovaný.

"Z tohoto pokoje pak měl odcizit přenosné elektrické topení, set top box, toustovač a lůžkoviny. Poté, co byl dopaden, se ke krádeži přiznal. Policisté mu sdělili podezření a v případě odsouzení mu za krádež spáchanou vloupáním hrozí až dvouleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru