reprofoto video, zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Oznamovatelka se obrátila na hlídku městské policie Chomutov, jelikož se stala svědkem toho, jak se v ulici Wolkerova na autobusovém nádraží muž dohaduje s ženou, uráží ji a dokonce to chvíli vypadalo, že ji chce napadnout.

Po příjezdu na místo byli oba vyzváni k prokázání totožnosti, ale muž i za přítomnosti strážníků pokračoval v urážkách, tentokrát směrem k oznamovatelce. I přes veškeré výzvy stále vehementně gestikuloval, přítomné urážel a svou agresivitu stupňoval, tudíž muselo být užito donucovacích prostředků, pomocí kterých byl sveden k zemi, a byla mu nasazena služební pouta.

Po provedení bezpečnostní prohlídky byl muž předveden na Policii ČR, kde bylo ověřeno, že se nejedná o zájmovou osobu. Po lustraci mu byla sejmuta pouta, muž byl poučen a služebnu Policie ČR opustil. Událost byla ze strany městské policie následně dořešena dle zákona.

Na video ze zásahu strážníků se můžete podívat zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru