OBRAZEM: Poznáte muže na fotografiích? Mohou mít důležité informace pro policisty
Hledaní muži. 3x foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterečtí policisté žádají veřejnost o pomoc se zjištěním totožnosti dvou mužů zachycených na fotografiích. Tito muži byli dne 2. března večer přítomni v prodejně potravin v ulici Pražská v Klášterci nad Ohří.

V té době dosud neznámý pachatel před touto večerkou našel a ponechal si pánskou peněženku s finanční hotovostí a platební kartou, která poškozenému vypadla z kapsy při nastupování do auta. Oba muži by tak mohli přispět k objasnění popsané události, kterou policisté šetří jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"V případě, že jste některého z mužů poznali, obraťte se prosím s informacemi na tel. číslo Obvodního oddělení Policie ČR v Klášterci nad Ohří: 974 434 612 nebo 974 434 600, případně na linku 158 nebo osobně přímo na kláštereckou policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

2304muzi2

2304muzi3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru