Muž (34) sebral auto své známé, po kilometru jízdy ho poslal do příkopu
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Trestnímu stíhání pro trestné činy neoprávněné užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání čelí 34letý muž.

Ten měl den před loňskými Vánocemi své známé, u které byl předtím na návštěvě, sebrat bez jejího vědomí klíče od vozidla a odjet s ním z obce, kde žena bydlí, směrem do Chomutova. Daleko však nedojel. S autem totiž přibližně po kilometru jízdy havaroval na silnici 1/13 a vozidlo skončilo v příkopu.

„Vypůjčení“ auta bez vědomí majitelky však nebyl jediný prohřešek, kterého se měl muž dopustit. Policisté zjistili, že dotyčný má různými soudy uloženo několik platných zákazů řízení motorových vozidel, a to až do prosince roku 2023.

"Pokud soud obviněného uzná vinným z uvedených trestných činů, může ho v krajním případě poslat až na dva roky za mříže," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru