Krádež v chomutovském hypermarketu! Zloděj prchal přes parkoviště s uloupenými batohy, na ochranku zaútočil kasrem
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Podezření ze tří trestných činů si převzal 29letý muž z Chomutovska, který měl v neděli odpoledne násilím vniknout do skříňky sloužící k uschování věcí zákazníků chomutovského hypermarketu a odcizit z ní dva batohy.

V nich měli majitelé uloženy různé osobní věci, včetně dokladů, finanční hotovosti, platební karty, telefonu atd. S batohy pak utíkal na parkoviště, kde ho však dostihl pracovník ostrahy hypermarketu. Podezřelý se zřejmě nemínil svého lupu vzdát a svému pronásledovateli nastříkal do obličeje kasr. I přesto se mu utéct nepodařilo a po chvíli ho zadrželi přivolaní policisté. Majitelé tak o své věci v celkové hodnotě více než 13 tisíc korun nakonec nepřišli, protože jim byly vráceny.

"Podezřelý muž se kvůli popsanému jednání bude zpovídat z trestných činů krádeže, výtržnictví a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě uznání viny by ho soud mohl potrestat až dvouletým odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru