Z deníku strážníků: Muž si ustlal v příkopu, další nadával na ulici, když nemohl najít cestu domů
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Večer kolem půl desáté přijala městská policie v Kadani oznámení ze sídliště 1. máje, že u vchodu jednoho domu se nachází muž, který nadává.

Muž byl pod vlivem alkoholu a strážníci díky místní znalosti znali jeho totožnost. Když zjistili, že bydlí v protějším panelovém domě, pomohli muži vstát a s oporou ho doprovodili ke správnému vchodu.

Noční zpěvák

V noci před třetí hodinou byli strážníci přivoláni do Chomutovské ulice, kde měl někdo zpívat a křičet. Noční klid rušil muž z Klášterce nad Ohří. Za stejný přestupek byl řešen již předchozí den. Proto mu strážníci uložili pokutu. Muž poté odjel do svého bydliště.

Lidé měli starost o kůzlata

K večeru přijala městská policie oznámení, že na pozemku při odbočce do Želiny jsou přivázána dvě kůzlata, která naříkají. Na uvedeném pozemku, v aleji ovocných stromů strážníci skutečně dvě kůzlata našli, ale zjistili, že zvířata měla volný pohyb a k žádnému strádání u nich nedocházelo. Spojili se s jejich majitelkou, která uvedla, že je z pastviny odváží a nejsou na místě přes noc.

Uvízlou srnu vyprostili

Ráno po sedmé hodině spěchali strážníci k srně, která uvízla v plotě nedaleko za Pokuticemi. Srna byla zamotaná v lesnickém pletivu. Zvíře bylo vystresované a příliš se při vyprošťování nebránila. Strážníci ji vyprostili a srna zaběhla do lesa.

Ulehl do příkopu

V půl osmé večer byla městská policie přivolána k muži, který opilý ležel v rigolu u zdi v ulici Pionýrů. Muž z Kadaně ležel na zemi v příkopu, do kterého sám upadl a nemohl se zvednout. Strážníci mu pomohli vstát a vytáhli ho z příkopu. Muž si posléze začal stěžovat, že mu je zima a bolí ho levé rameno.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru