Na návštěvu už je nepozve. Vykutálené sestry připravily seniora o desítky tisíc!
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Podezření z trestného činu krádeže si včera převzala 57letá cizinka, která momentálně pobývá u své sestry v Lounech. Obě ženy měly v polovině května navštívit známého jedné z nich u něho doma v obci na Chomutovsku.

Tři dny po této návštěvě dotyčný 73letý muž zjistil, že mu ze šperkovnice ve skříni zmizely peníze. Scházet mělo 32 tisíc korun, pár tisícovek ve šperkovnici zůstalo. Senior krádež oznámil na policii.

"V rámci šetření policisté zjistili, že finanční hotovost měla ze skříně vzít právě jedna z cizinek, které byly u muže na návštěvě. Žena měla využít okamžiku, kdy byl nájemce bytu s její sestrou ve vedlejší místnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Za spáchání trestného činu krádeže hrozí podezřelé v případě odsouzení až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru