Stalo se v Chomutově: Muž v bytě napadl svou ex, pak se zamknul v ložnici a nehodlal opustit postel
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Oznamovatelka se obrátila na strážníky s prosbou o pomoc, jelikož ji v jejím bytě napadl bývalý přítel a nyní odmítá opustit její byt. Dovnitř ho sice pustila, jelikož chtěla věci v klidu vyjasnit a promluvit si, jenže nakonec došlo k hádce a k fyzickému napadení ženy.

Ta posléze utekla do práce a svěřila se kolegyni, která se s ní na místo vrátila. Ženy zjistily, že se muž uzamknul v ložnici a odmítá ji otevřít. Přivolaná hlídka městské policie se nedočkala toho, že by muž přišel k rozumu a začal věc řešit v klidu. Na výzvy nereagoval a nakonec s povolením ložnici otevřeli strážníci za použití síly.

Muž ležel v posteli, nebylo mu vidět na ruce a opět nedbal žádných výzev a při snaze ho zvednout začal klást aktivní odpor. Za použití hmatů a chvatů byl sveden k zemi, byla mu přiložena pouta a pro podezření z trestného činu byl tedy omezen na osobní svobodě do příjezdu Policie ČR. Ta si věc posléze převzala k dalšímu šetření, kdy skutek muže byl předefinován na přestupek proti občanskému soužití a veřejnému pořádku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru