Obrázky dětí zdobí prostor pod kruhákem. Dalších 23 návrhů čeká na vaše hlasy
Foto zdroj: Město Chomutov
Chomutov

Chomutov - V rámci třetího ročníku participativního rozpočtu město zrealizovalo další návrh z projektu Společně tvoříme Chomutov.

„Cílem jednoho z vítězných nápadů bylo zkulturnění podchodu pod hlavním kruhovým objezdem. Dva tubusy zdobí obrázky dětí z našich základních škol a jeden tubus patří tvorbě malířky paní Hoštové,“ uvedl náměstek primátora Milan Märc.

„Hlavním tématem tvorby jsou zajímavá místa v našem městě a jeho okolí, ale také poděkování zdravotníkům, záchranářům a všem dobrovolníkům v době koronaviru. Symbolicky jsme během včerejšího Dne dětí veřejný prostor představili občanům města. Věříme, že kolemjdoucí zvelebení podchodu potěší a veselé obrázky jim zpříjemní den,“ dodala Tereza Rödlingová, vedoucí projektu.

Ve spojitosti s tímto projektem odstartoval začátkem roku 2021 již 4. ročník participativního rozpočtu Společně tvoříme Chomutov. Z celkových 37 došlých návrhů jich postoupilo do dalšího kola 23. Hlasovat pro ně mohou všechny osoby, které bydlí, pracují nebo dlouhodobě využívají veřejná prostranství na území města Chomutova. Prostřednictvím online aplikace na webu projektu probíhá hlasování od 1. 6. do 15. 6. 2021. Tak neváhejte a hlasujte i VY pro návrh, který zvelebí naše město.

  • Autentifikace za pomoci unikátního PIN kódu (je zaručeno, že každý hlasuje pouze jednou)
  • Každý může hlasovat 7 kladnými a až 3 zápornými hlasy (hlasující nemusí rozdat všechny hlasy, které má k dispozici)
  • Pokud nemáte přístup k internetu, tak hlasovat můžete v městském informačním centrum prostřednictvím tabletu

Projekt/y, které budou hlasováním vybrány k realizaci, se stanou součástí investic realizovaných statutárním městem Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru