O boxech Zásilkovny je v Jirkově rozhodnuto! Kde všude je najdete a jak to bude fungovat?
Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Radní schválili pronájem části pozemků ve městě pro Z-BOXy společnosti Zásilkovna. Jsou to bezdotyková soběstačná výdejní místa napájená solárním panelem a ovládaná přes mobilní aplikaci.

„Líbí se nám, že je to jednoduchá a moderní služba, která rozšiřuje možnosti pro občany. Zásilky z boxů si mohou vyzvedávat 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu, podle toho, jak sami chtějí. A navíc v blízkosti svého bydliště. To je ve srovnání s jinými způsoby doručování zásadní výhoda,“ zdůrazňuje místostarostka Dana Havlátková Jurštaková.

Z-BOXy budou na těchto místech:

- v ulici Budovatelů u Lahůdek Osada

- u parkoviště v ulici gen. Svobody

- u parkoviště v ulici K. Marxe poblíž firmy E. B. J.

- před bývalým Kulturním domem v Nových Ervěnicích

- na Březenci

A jak výdej v Z-BOXech funguje? Jakmile řidič doručí zásilku do Z-BOXu, obdrží zákazník informační e-mail, SMSku a notifikaci do aplikace Zásilkovna. V této chvíli je možné si zásilku vyzvednout. K obsluze stačí mít na chytrém telefonu nainstalovanou aplikaci Zásilkovna a zapnuté bluetooth. Při příchodu k Z-BOXu se aplikace pomocí bluetooth sama automaticky spáruje a otevře schránku se zásilkou. Za její doručení se platí online. Manipulace se zásilkami trvá jen pár vteřin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru