V Jirkově se chystají na letní sezónu, údržbou prošlo nejen oblíbené griloviště
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Práce na občanské vybavenosti pokračují nejen v rámci akce "Revitalizace funkčních ploch a prvků sídelní zeleně v lokalitě - Horní sídliště" ale i v dalších částech Jirkova.

Na psí louce v ulici Školní byly umístěny nové lavičky a jeden stůl (druhý stůl bude dodán později), místo bylo doplněno o stojan na kola a odpadkový koš. Došlo také k výměně dalších starších laviček v této oblasti a doplnění o nové. Původní lavičky a stoly byly použity v Olejomlýnském parku u lanovky a dětského hřiště, také ve dvoře ulic Alešova a U Stadonu.

Veřejná griloviště v Jirkově jsou hojně využívána a také proto prošla servisním zásahem. Jsou vyčištěna a připravena na sezónu. "Děkujeme všem zodpovědným občanům, kteří griloviště i okolí po jejich použití uklízejí," stojí na webu města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru