OBRAZEM: V Březně u Chomutova se loučili s budoucími školáky. V mateřince měli vodnickou show
Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno – Včerejší odpoledne v mateřince v Březně u Chomutova bylo ve znamení loučení se se školkou. Nejstarší děti totiž po prázdninách nastupují do prvních tříd a tak budou ve školce už jenom pár dní. Školka proto pro ně uspořádala odpoledne plné zábavy.

To začalo besídkou pro rodiče a příbuzné. Děti si pro ně připravili program a předvedli, co se všechno naučili. „Přejeme našim budoucím školákům, aby se jim ve škole líbilo, měli jenom samé jedničky a hodnou paní učitelku. Budeme moc rády, když nám děti přinesou do školky ukázat jejich první vysvědčení,“ řekla Lucie Kopejtková, jedna z učitelek.

Poté začalo pro všechny představení s vodníky. Školáci i ostatní děti plnili různé úkoly, kvízy a hádanky, za které dostali odměny. Mezi soutěžemi se tancovalo a zpívalo. Všichni se dobře bavili, akci trochu kazila jediná věc, a to bylo deštivé počasí.

foto

2506vodnici2

2506vodnici3

2506vodnici4

2506vodnici5

2506vodnici6

2506vodnici7

2506vodnici8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru