Mladý pár z Kadaně zatoužil po penězích a povedlo se! Jenže teď je stíhá policie
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Obvinění ze spáchání trestného činu pojistného podvodu čelí 24letý muž a 20letá žena z Kadaně. Tehdejší partneři zřejmě chtěli přijít k penězům nepoctivým způsobem.

Podle dosavadních zjištění měli dotyční s různými pojišťovnami sjednávat pojistné smlouvy týkající se jejich životního a úrazového pojištění. Přitom však měli uvádět nepravdivé údaje a zatajit, že obdobná pojištění už měli sjednaná i jinde.

Na základě takto podvodně sjednaných smluv pak muž a žena čerpali pojistná plnění za prodělané úrazy. Neoprávněným čerpáním peněz ze zmíněných smluv tak dvěma pojišťovnám měli způsobit škodu přes 90 tisíc korun.

Za popsané jednání může obviněným soud v případě uznání jejich viny uložit v krajním případě až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru