Žena seděla na zídce a bála se pádu. Strážníkům se svěřila s myšlenkami na sebevraždu
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Svědek se v ulici Školní pěšina obrátil na městskou policii, jelikož tam spatřil ženu, která sedí na vysoké zídce a působí dezorientovaně.

Hlídka na místě ženu nalezla, ta seděla ve výšce odhadem pět metrů nad zemí, neskutečně se bála pádu a bohužel bylo očividné, že je pod vlivem nějakých psychotropních látek, což její vnímání reality ještě zkreslovalo.

"Po domluvě a s pomocí strážníků byla sundána a bylo jasné, že se žena o sebe nedokáže v tuto chvíli postarat. Navíc se svěřila, že ji napadají sebevražedné myšlenky, musela být tedy na místo přivolána Zdravotnická Záchranná služba a za asistence strážníků byla žena převezena do nemocnice," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru