Klášterec se připojí ke sbírce Paměti národa, přispět můžete i vy. Jak?
Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ve čtvrtek 11. listopadu si připomínáme Den válečných veteránů. Při té příležitosti pořádá Paměť národa veřejnou sbírku, jejíž cílem je vybrat prostředky na další natáčení a uchování příběhů válečných veteránů a hrdinů do archivu Paměti národa.

Symbolem Dne válečných veteránů je květ vlčího máku. Připnutím máku na kabát uctíme životy válečných veteránů a bojovníků za svobodu. Do sbírky se zapojují jednotlivci, školy, knihovny, veřejné instituce, firmy, kavárny, obchody. Přidat se může každý.

A přidat se samozřejmě můžete i vy! Kde? V IC a galerii Kryt pod radnicí. Kdy? Od 1. do 30. listopadu. Jak? Zakoupením květu, který si sami vezmete a připnete na kabát. Doporučená cena je 30 Kč, ale přispět můžete libovolnou částkou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru