Dohlasováno! Lidé rozhodovali, co se v Klášterci vylepší a postaví. Tyhle čtyři projekty zvítězily
Dětské hřiště v královéhradeckém cykloparku. Projekt, jehož navrhovatelem je pan Aki Sali, se umístil na čtvrtém místě.
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterecká radnice zveřejnila výsledky hlasování v projektu Společně pro Klášterec, které skončilo úderem dnešní půlnoci. Hlasovalo celkem 1339 lidí, což je téměř o 300 více než v loňském roce.

Každý hlasující měl k dispozici tři kladné a jeden záporný hlas, přičemž k podpoře jednoho projektu mohl využít dva hlasy. Výsledky vidíte v tabulce níže, po sečtení hlasů PRO a odečtení hlasů PROTI je tak známo pořadí 5. ročníku projektu participativního rozpočtu SPOLEČNĚ PRO KLÁŠTEREC.

Na projekt Společně pro Klášterec je vyčleněn jeden milion Kč, přičemž maximální náklady jednoho projektu jsou 250 tisíc Kč, realizovat se tak v příštím roce budou s největší pravděpodobností první čtyři. Radní gratulují vítězům, ostatní zařadí do zásobníku projektů k případné pozdější realizaci.

1612tabulkaklasterec

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru