V Jirkově jednali zastupitelé. O čem důležitém rozhodovali?
Z prosincového jednání zastupitelstva. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Zastupitelé města na svém posledním letošním zasedání schválili dodatek Smlouvy o veřejných službách v přepravě cestujících na území města a o kompenzaci za tyto služby. V návrhu dodatku je odhadovaná výše zmíněného dorovnání pro rok 2022 téměř 16,105 miliónu korun.

Zastupitelstvo dále odsouhlasilo dodatek k Plánovací smlouvě mezi městem a firmou Kross Real z Kutné Hory týkající se výstavby komunikace a inženýrských sítí pro novou lokalitu rodinných domů v Březenci. Veškerá infrastruktura měla být hotová už tento měsíc, což se nestalo. Dodatek prodlužuje termíny plnění do konce roku 2023 s tím, že Jirkov uplatní vůči firmě sankce 100 tisíc korun + DPH.

Zastupitelé také schválili Komunitní plán rozvoje sociálních a souvisejících služeb obcí s rozšířenou působností Chomutov na léta 2022 až 2024. Komunitní plán je určen cílovým skupinám rodin, dětí a mládeže, seniorů, lidí se zdravotním postižením a osob v krizových situacích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru