AKTUÁLNĚ: Hromadná nehoda u Lubence, zasahují záchranáři. Na D7 havarovali hasiči
ilustrační foto
Chomutov

Lounsko – Hned dvě dopravní nehody se staly dopoledne na Lounsku. K první nehodě došlo na D6 u Lubence, k druhé na D7 u Postoloprt.

Krátce po 9. hodině se stala hromadná dopravní nehoda u Lubence. Nákladní auto se tam srazilo s několika osobními. „Vyprostili jsme jednu zraněnou osobu a předali jí záchranné službě,“ řekl mluvčí hasičů z Ústeckého kraje. Dálnice ve směru na Prahu bude minimálně dvě hodiny uzavřena, na místě se tvoří dlouhé kolony.

Na D7 na 56 km u Postoloprt havarovalo hasičské auto. "Hasiči vyjížděli k jiné nehodě a zřejmě vlivem náledí narazili do svodidel," uvedla policejní mluvčí Šárka Pláčková. Tato nehoda se obešla bez zranění. "Od 85. do 56. kilometru dálnice jsou výstrahy, že je zledovatělá vozovka," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru