Tuto ulici v Jirkově čeká celková rekonstrukce. Počítá se i s kruhovým objezdem u Tesca
Stav komunikací tu není dobrý. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Rekonstrukce komunikací a parkovacích stání v ulici Smetanovy sady je letošní nejdražší investiční akce. Je jednou z pěti hlavních akcí, které město Jirkov postupně představí.

Město na tuto akci, která má začít v červnu a skončit v prosinci, vyčlenilo 19,5 miliónu korun. Komunikace ve Smetanových sadech je už delší dobu v neutěšeném stavu.

Součástí této rekonstrukce je výstavba nového kruhového objezdu s odbočkou k Tescu. Tvar okružní křižovatky pomůže zachovat stávající parkovací místa, která se opraví, a navýší kolmá parkovací stání. Díky tomu přibude 47 nových míst pro auta. Zároveň vzniknou nové chodníky, zpevněná stanoviště pro kontejnery i modernější veřejné osvětlení.

0301jirkov

Zde vznikne nový kruhový objezd. Foto zdroj: město Jirkov

0301jirkov2

Součástí rekonstrukce bude kruhový objezd. Zdroj: město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru