OPRAVDU SE STALO: Zloděj z Chomutovska usnul v autobuse, který přišel vykrást
Ilustrační foto
Chomutov

Most - Mostečtí policisté v těchto dnech obvinili ze spáchání trestných činů krádež vloupáním a poškození cizí věci 39letého muže z Chomutovska. Podle nich má na svědomí vloupání do dvou autobusů z minulého týdne a navíc ještě jednu vloupačku do osobního vozidla ze září loňského roku.

V tomto případě „hrálo štěstí do karet“ policistům. Podezřelý totiž v místech, kde měl minulý týden krást, usnul. "Spící byl nalezen na zadních sedačkách v jednom z vykradených autobusů. Objevili ho tam přivolaní litvínovští policisté spolu s oznamovatelem.

Ten zalarmoval hlídku v nočních hodinách, když zjistil, že u autobusů není něco v pořádku. "V busech se měl Chomutovan zaměřit na pokladničky, ze kterých měl vybrat mince v hodnotě cca 7 tisíc korun. Policisté následně zjistili, že kromě těchto dvou nočních krádeží, má mít na svědomí také vloupání do zaparkovaného osobního vozidla Škoda Octavia z konce loňského září," uvedla mluvčí policistů Alena Bartošová.

Z auta měl tehdy vzít věci za téměř 10 tisíc korun. Jednalo se o brýle, kapsář a reproduktor. Ke všem skutkům došlo v Litvínově.

Celková škoda, kterou 39letý muž způsobil odcizením věcí, dosahuje částky téměř 17 tisíc korun. Poškození všech vozidel bylo předběžně vyčísleno na částku daleko vyšší, na 122 tisíc korun. Obviněný se nyní nachází ve výkonu trestu pro jinou trestnou činnost. Vyšetřování nadále pokračuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru