Muž v Chomutově raboval kontejner na elektroodpad, před strážníky se ještě snažil ujet na kole
Foto zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Obsluha kamerového systému upozornila hlídku městské policie, že v ulici Lužická je muž, který vynáší věci z kontejneru na elektroodpad.

Po příjezdu strážníků na místo muž nasedl na kolo a začal před nimi ujíždět a jejich opakovaných výzev naprosto nedbal. Posléze byl během pronásledování zablokován služebním vozidlem, ale ani výstraha o použití donucovacích prostředků ho nezastavila. "Nakonec byl tedy sveden k zemi, a jelikož i nadále kladl aktivní odpor, byla mu nasazena pouta. Svými skutky se muž stal podezřelým hned z několika přestupků, které budou předány příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Chomutova k dořešení," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru