Chlapec u Jitřenky zkolaboval a upadl do bezvědomí, první pomoc mu poskytli strážníci
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Někdy je rychlost tím nejdůležitějším aspektem k tomu, aby někdo přežil. Své o tom ví rozhodně zdravotníci záchranné služby, ale dost často právě i strážníci městské policie. V drtivé většině případů, byť dořešení události předávájí jiným složkám IZS, jsou na místě právě oni první a snaží se zmírnit dopady.

U Jitřenky zkolaboval chlapec. Oči měl v sloup, úplně ztratil na pár vteřin vědomí a na toto oznámení reagovaly samozřejmě i hlídky městské policie. "Po příjezdu na místo již komunikoval a strážníci, kteří absolvovali různá školení a jsou vybaveni rozličným materiálem pro veškerou první pomoc, hocha hlídali do příjezdu přivolaných záchranářů, kteří si chlapce převzali do péče," uvedli k případu strážníci chomutovské městské policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru