Nespokojený zákazník vyhrožoval majiteli obchodu, že ho zastřelí. Ten dostal strach
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Postarší muž vyhrožoval v podniku majiteli, že ho zastřelí. Oznamovatel se okamžitě spojil s hlídkami městské policie, jelikož výhružka muže ho vyděsila.

Po příjezdu ho oznamovatel strážníkům označil a jeho slova o zastřelení měla přijít ve chvíli, kdy majitel chtěl obchod zavřít, což se ale muži nelíbilo, protože u vypitého piva nechtěl zřejmě skončit. Po ztotožnění a lustraci, zda muž není v pátrání, se strážníci ujistili, zda byl někdy řešen městskou policií, ale neměl jediný vroubek.

"Výstřely z brokovnice tedy spíš vymyslela jeho hlava, kterou omráčila promile, jelikož mluvil nesrozumitelně a viditelně byl pod vlivem. Dokonce byl místními označen za neškodného, přesto byla na místo přivolána Policie ČR, která si událost převzala, protože jakákoli výhružka od jakkoli neškodného člověka se zvlášť v dnešní době nemůže brát na lehkou váhu," popsali incident chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru