Auto v Kadani srazilo chodce, další sejmulo zábradlí v Otvicích. Policie pátrá po řidičích i svědcích nehod
Foto k nehodě v Otvicích. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v sobotu 22. ledna ve čtyři hodiny ráno v obci Otvice, ulice Obchodní zóna, na kruhovém objezdu silnice číslo I/13 se silnicí číslo II/251 (ulice Jirkovská).

Dosud nezjištěný řidič vozidla bílé barvy na kruhovém objezdu poblíž prodejny SIKO podle zajištěného videozáznamu z bezpečnostní kamery poškodil pravou přední částí vozidla kovové pozinkované zábradlí. Řidič dopravní nehodu neoznámil a po chvíli z místa odjel směrem na Otvice.

0902nehodacv2

Foto k nehodě v Otvicích. Zdroj: Policie ČR

Při nehodě vznikla hmotná škoda na kovovém zábradlí, betonovém obrubníku a zpomalovacím prahu předběžně ve výši 10 tisíc korun.

Další nehoda s neznámým účastníkem se stala v pondělí 7. února v 07:35 hodin v Kadani, na křižovatce ulic 5. května a Školní. Na vyznačeném přechodu pro chodce došlo ke střetu osobního vozidla s nezletilým chodcem, který při střetu utrpěl lehké zranění. Podle dosavadních informací se jednalo o vozidlo tovární značky Volkswagen Passat, stříbrné barvy, v provedení kombi, které řídil dosud nezjištěný řidič.

"Žádáme tímto, aby se přihlásili případní svědci popsaných dopravních nehod nebo osoby, které by měly poznatky k samotným vozidlům, jejich řidičům nebo osobám, které zmíněná vozidla užívají. Se svým svědectvím se mohou obrátit na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, tel.: 974 447 250, 974 447 251 nebo na linku 158," uvedla mluvčí chomutovské policie Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru