Z deníku strážníků: Opilec se nechtěl smířit se zavíračkou v baru, krvácející muž, noční mejdan na sídlišti
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - V noci po jedenácté hodině se na městskou policii obrátila s žádostí o pomoc obsluha baru v Chomutovské ulici, kam se dobýval nějaký muž.

Strážníci po příjezdu našli na místě mladého muže, který zvonil na zvonek do baru. Obsluha jim řekla, že mladík v baru popíjel s kamarády a když zavřeli a všichni odešli, tak se vrátil a bouchal na dveře. Mladý muž byl pod vlivem alkoholu a prokázání totožnosti muselo být provedeno na Policii ČR.

Ležící muž neušel pozornosti

Večer před devátou hodinou si obsluha dohlížecího kamerového systému městské policie všimla ležící osoby. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o jim známého muže, který požil alkohol, upadl a praštil se do hlavy. Tekla mu krev z nosu, jinak neměl na hlavě žádné zranění. Muž se strážníky komunikoval a lékařské ošetření odmítl. Hlídka mu jen ošetřila nos.

Další hlučná oslava

Kolem půlnoci docházelo k rušení nočního klidu v domě v ulici Na Podlesí. Uživatel bytu strážníkům řekl, že slaví narozeniny a že si nevšiml kolik je hodin. Přislíbil okamžitou nápravu a oslavu rozpustil.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru