Hasiči, strážníci, úředníci a radní. Klášterec se zapojil do projektu Česko vesluje
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Za veslovací trenažery v úterý usedly čtyři čtyřčlenné týmy města Klášterce nad Ohří - tým hasičů, městských strážníků, úředníků a radních. Vyjádřili tak podporu sportovnímu programu zaměřenému na podporu veslování.

„Hlavním motivem projektu je propojit města v Ústeckém kraji prostřednictvím veslařského kanálu v Račicích, který patří k unikátním stavbám v rámci celé Evropy a stane se letos ve dnech 18. — 25. září dějištěm mistrovství světa ve veslování 2022. Vzhledem k významnosti této akce bychom byli rádi, aby o ní lidé v Ústeckém kraji, tedy i v Klášterci nad Ohří, věděli a přijeli se tam podívat.

Chtěli bychom rozveslovat děti i dospělé na trenažerech. Všude ve světě je trenažerové veslování velmi rozšířeným sportem, k němuž není zapotřebí loď. Je bezvadné pro cardio cvičení, vhodné pro získání fyzické kondice a dále je to věc, která nás může všechny propojit. My takto propojujeme školy napříč republikou, dále města a jejich integrované záchranné složky. Poznáváme tak úžasné lidi a nás to tím pádem hodně baví,“ vysvětlil myšlenku sportovní akce Michal Kurfirst, ředitel Labe Arény Račice.

Ke sportovnímu programu zaměřenému na podporu veslování se připojilo již více než 55 škol z pěti krajů, mezi nimiž jsou i ty klášterecké.

2907ceskovesluje2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru