Žena volala z bytu v Chomutově o pomoc, její partner měl v ruce nůž!
Foto zdroj: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci byli telefonickým oznámením přivoláni na pomoc osobě, která má v ulici Palackého volat o pomoc.

Po nalezení udaného bytu se hlídka spojila s nájemníky a po prokázání jejich totožnosti se snažila zjistit skutečný stav události na místě. Žena vypověděla, že se nepohodla s přítelem, který už je na odchodu. Dále upřesnila na dotaz hlídky, že nebyla napadená a žádné zranění nemá. "Bohužel byly celému incidentu přítomny i dvě děti, kterým neuniklo, že muž měl v ruce při hádce nůž. Ten se ale ohradil, že ho neměl k napadení ženy, nýbrž k vlastní destrukci, jelikož už ho takový život nebaví, což ale bylo dostupnými informacemi vyvráceno," uvádějí k incidentu chomutovští strážníci. 

Na místo se dostavila též Policie ČR, která si událost převzala, stejně tak jako přivolaná Zdravotnická záchranná služba, která přítomné zkontrolovala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru