Ženu chytili krást v Kauflandu, prý nemá peníze na jídlo pro děti. Další kradla v Lidlu dětské hry
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Večer před osmou hodinou došlo v Kauflandu k drobné krádeži zboží v hodnotě 578,20 korun.

Žena, která se krádeže dopustila a k činu se přiznala, strážníkům řekla, že chtěla dětem koupit jídlo, ale nemá teď peníze. Byla jí uložena pokuta.

Chtěl vonět bez placení

Před šestnáctou hodinou došlo k drobné krádeži v Lidlu. Muž zde chtěl pronést bez placení tři pánské toaletní vody v hodnotě 387 Kč. Strážníkům tvrdil, že si je při placení zapomněl vyndat. Věc dořeší přestupková komise.

Nekradla poprvé

Odpoledne v půl čtvrté řešila městská policie případ ženy, která se v prodejně Lidl pokusila odcizit dětské hry, pastelky a svítilnu v celkové částce 946 korun. Ženu přistihl pracovník ostrahy, který přivolal strážníky. Při šetření případu se zjistilo, že to není poprvé, co se tato žena dopustila krádeže. Byla jí uložena pokuta a zboží se vrátilo do prodejny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru